Har vi sluttet å kjede oss?

Har vi sluttet å kjede oss?

Har vi sluttet å kjede oss? Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Kan du huske sist gang du kjedet deg? Hvis svaret ditt er nei, ta det med ro. Du er ikke alene.

DEL

Kjedsomhet er mangelvare i dagens samfunn. Ungdom spesielt er verdensmestere i alltid å ha noe å gjøre. For å slippe unna kjedsomheten, fyller vi tiden vår med meningsløst tidsfordriv. Alt er bedre enn å ikke gjøre noe, ikke sant? Det ser ut til at vi har blitt redde for å kjede oss, og har mistet evnen til det i samme slengen. Kan det hende at vi går glipp av noe viktig? Er det å kjede seg bare negativt?

Personlig synes jeg kjedsomhet har fått et ufortjent dårlig rykte. Etter min mening, handler det nemlig ikke om å ikke ha noe å gjøre. Å kjede seg burde heller ses på som en mulighet til å bli bedre kjent med seg selv, og å finne ut av hva det er man egentlig vil bruke tiden sin på. Hvis man aldri gir seg selv denne muligheten, kan man risikere å aldri finne ut av hvem man er.

Det kan være litt ubehagelig i starten. Å stoppe opp og gå inn i seg selv. Det tar tid å lære seg å være fornøyd med sitt eget selskap. Men jeg lover deg at livet ditt kommer til å bli mye mer interessant når du begynner å kjede deg.

Les også: – Vi tilpasser oss

Russetiden – verdt det? 

Snakk med noen! 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags