Bolledag på KOVS

John Victor (17), elev og elevrådsrepresentant ved KOVS.

John Victor (17), elev og elevrådsrepresentant ved KOVS. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Mandag (14.05.2018) var det bolledag på alle de ulike skolene ved Kongsberg videregående, arrangert av elevrådet. Her ble det delt ut både hvete- og rosinboller av elevrådsrepresentanter. De delte også ut komplimenter for å bidra positivt.

DEL

UNG har snakket med Joao Victor (17) fra elevrådet. «Bolledagen er som et lite takk for at du går på KOVS!» Videre forklarer Joao at de ønsker å bringe litt lys i en hverdag som ellers er ganske hektisk for elevene ved KOVS, ettersom det nærmer seg eksamenstid med stormskritt.

Fredrik Werner (18), elev ved Tinius Olsen skole på Automasjon i VG3, hadde følgende å si om ordningen. «Det var smud, håper vi kan fortsette med sånt. Det påvirket ikke akkurat motivasjonen, men det er da en positiv ordning». På spørsmålet om bollene var gode, svarte Fredrik «de var digge as». Elevene smilte med hver sin bolle i handen på blant annet Maurits Hansen skole. Det er altså godt å se at elevrådet ved KOVS forsøker å bidra positivt til elevene, noe KOVS bør fortsette med i framtiden også

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken