Ukas anbefaling – La meg være

Anbefaling: vi anbefalerer ny krimbok

Anbefaling: vi anbefalerer ny krimbok Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Selv om påsken er over, er det aldri for sent å sette seg ned med en gripende krimroman.

DEL

Det har blitt en norsk tradisjon å se og lese om vold og død i påsken, og det har gått mange spennende krim-serier på NRK i ferien og det kommer hele tiden ut ferske krimromaner. En god tradisjon spør du meg. I alle fall om du har fått hendene rundt en kopi av den britiske Clare MacKintoshs La meg være hvor coveret forteller «Politiet sier det var selvmord. Anna sier det var mord. Begge tar feil.»

 

Dette er MacKintosh sin tredje krimroman og den hadde en stor suksess, slik hennes første to bøker også hadde. Hun har jobbet tolv år hos politiet i ordenspolitiet og i kriminalavdelingen, og det er hennes erfaringer her hun baserer fortellingene sine rundt. Hennes lidenskap var alltid å skape underholdende historier, og hun var en aktiv blogger samtidig som hun jobbet for politiet. Bøkene til MacKintosh oppfordrer ofte debatt blant leserne hennes, fordi hun engasjerer på en helt unik måte gjennom tematikk, interessante hovedkarakterer og uventede twister i handlingen.

 

La meg være er en lettlest psykologisk thriller med en original historie. Vi følger hovedkarakteren Anna som har mistet begge sine foreldre til selvmord. Nå vil hun avsløre sannheten om hva som egentlig skjedde med dem. Hun lærer at det noen ganger er klokest å la slike hemmeligheter ligge i fred.

Artikkeltags