Lykkelig

Lykke: vanskelig å si om man er lykkelig

Lykke: vanskelig å si om man er lykkelig Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det å være lykkelig er så viktig i livet. Selvfølgelig. Men likevel er lykke en varierende følelse fra person til person.

DEL

Er man virkelig lykkelig om man får gode karakterer, kjøper en ny bil eller har en digg pizza i ovnen som venter på deg? Lykke er en ustabil følelse, den er så sårbar. Spesielt siden den er så sjelden. Det er få jeg vet om som er lykkelige året rundt. Vi påvirkes av alt rundt oss. Om det er familie, venner, lærere, sjefen, kjæresten eller til og med ekskjæresten. Det har så lite å si.

Men det handler i bunn og grunn om en ting, er du «fornøyd» med deg selv? For å sette poenget mer på spissen. Er du fornøyd med hva du bruker tiden din på? Er du fornøyd med miljøet rundt deg?  Vil du noe mer? De fleste av oss vil det, og jeg tenker dette er bra. Det skal alltid være et søke etter noe mer, slik at du alltid har noe å jobbe mot.

Man skal aldri slå seg til ro og bli komfortabel. For da sniker livet seg innpå og banker deg på nytt. Livet kommer til å banke deg, det banker oss alle. Men reis deg, børst av støvet og slå tilbake. Med seier, via lykke.

Gjør de tingene du vil og løp etter drømmene dine. Man skal ALDRI angre, heller lære.

La oss innstille oss selv på å avslutte livet på samme måte som grunnleggeren av Apple Inc, Steve Jobs. Hans siste ord var nemlig «Wow, wow, wow», i det han så rundt seg.

Et enkelt uttrykk, som sa mer enn nok. Livet er «wow».

Artikkeltags