Snø forsvinn ... eller?

Kos deg med snøen når du kan

Kos deg med snøen når du kan Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Kjære ung-lesere. I denne perioden er det ikke akkurat stort som skjer. Det er småkjedelig, det er kaldt, det slutter aldri å snø og vi venter i ly på våren.

DEL

Så det eneste rådet jeg har å komme med er egentlig, nyt vinteren. Mange steder i verden er det aldri snø, og selv om juletiden er langt forbi og nyttår er lagt på hylla, så råder jeg alle til å ta nyte den følelsen av å sitte inne. Sitte inne, pakke seg inn og nyte Netflix, whatever.

Eller bruke tiden til å utnytte forholdene, stikke på skitur, stå på skøyter, en gammaldags snøballkrig eller bare en tur opp til Funkelia. Man går kanskje lei, vinteren kan være brutal både på helsa og på humøret. Men, det handler om å være fornøyd med det man har. Lei av byen? Stikk på hyttetur. Kos deg på afterski. Gjør noe, for om man sitter inne og ikke gjør noe er det ikke spesielt rart at man går lei av den lange vinteren. Om du virkelig ikke er vintermenneske, så spar deg for energien og kom sterkere tilbake når snøen tar farvel.

Jeg merker at jeg savner både snøballkrig og aking. Litt hyklersk, men jeg foretrekker Netflix og kakao, fremfor aktivitet i snøen likevel. Så snø, snø gå din vei, sol, sol kom til meg!

Artikkeltags