Vi mister venner hele tiden

Trist: Det er ikke gøy å miste kontakten med de man kjenner

Trist: Det er ikke gøy å miste kontakten med de man kjenner Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Vi mister venner hele tiden. Men vi får også nye. Det å få nye venner er noe som kan være vanskelig for mange. Og ikke minst det å miste venner kan være forferdelig. I disse tider blir mange ungdommer delt inn i nye klasser. Det kan bli vanskelig å holde kontakten og for mange vil nok kontakten med de fleste dø ut. Mange tar dette tungt. Men slik er det. Fra barneskolen blir vi bare mer og mer splittet. Flere synes dette er veldig trist. Men det er fortsatt viktig å gå videre.

Å begynne i nye klasser, betyr ikke at man trenger å slutte all kontakt! Noen få tips til å holde kontakt kan være å møtes over lunsj eller bare en iskaffe eller noe slikt. Internett har jo også gjort det mye enklere å holde kontakten. Og selv om vennegjengen splittes, er det mulig å holde kontakten.

Å bli kjent med nye folk kan være vanskelig. Men dette er noe du vil ha brukt for hele livet! Du vil alltid møte på nye folk, enten under utdanningen din, på jobb eller fritid. Selv om du ikke vil miste vennene dine fra tidligere er det å bli kjent med nye mennesker en fantastisk ting. Vi kan lære om deres interesser, og generelt få mye utbytte av et godt vennskap. Men det som er vanskelig er å sjonglere mellom skole, fritid, gamle venner og nye venner. Men prøv å få det til, ikke lås deg selv inne med skole. Behold de gode vennskapene du har og alle de gode minnene, men lag også nye og bli kjent nye personer.

Artikkeltags