Farmen-Kjetil og Tea med gla'melding fra Uvdal

Kjetil Nørstebø og Tea Karoline Mork fortalte på TV 2 at de er et par.

Kjetil Nørstebø og Tea Karoline Mork fortalte på TV 2 at de er et par. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Så er det offisielt: Uvdølingen Kjetil Nørstebø (28), som mange kjenner fra «Farmen», er blitt samboer med Tea Karoline Mork.

DEL

Informasjon om forholdet dukket opp da Laagendalsposten snakket med Tea Karoline Mork (24) fra Skjåk, som er ansatt som ny daglig leder i Nore og Uvdal næringsselskap.

Men ingen av dem ville si noe da. I helgen ble ikke forholdet deres hemmelig lenger, for både Se og Hør, Dagbladet og TV2 skriver at de to er blitt samboere.

– Det er en ordentlig frøken jeg har funnet meg nå, altså. Hun kommer fra Skjåk, men har flyttet inn i Uvdal med meg nå, sier han til Dagbladet.

Bitter andreplass

Nørstebø kom på en litt bitter andreplass i 2018-sesongen av Farmen, da han ble slått av Tonje Frøystad Garvik i den avgjørende kunnskapsduellen.

Da Kjetil tapte, løp han til skogs og kom aldri tilbake. Han er heller ikke med på bildene fra Farmen-finalen, og feiringen av vinneren.

I ettertid har mediene skrevet en rekke artikler der Nørstebø beskylder TV2 for juks. Dette har han fått støtte for fra andre Farmen-deltakere i etterkant.

Lykken smiler

Men nå smiler lykken til Farmen-Kjetil igjen. Uvdølingen er både odelsgutt, sauebonde, fjell-sikrer, har fagbrev i tømreryrket, er grunneier og styreleder i Uvdal Skisenter. Han har arrangert NM i rumpeakebrett, og satt i gang en egen villreinfestival i hjembygda.

Som daglig leder i Nore og Uvdal næringsselskap, er hovedoppgavene til Tea å lede selskapet til å levere gode tjenester, både til medlemmene og til Nore og Uvdal kommune. Noe av det som står sentralt, er destinasjonsutvikling, men også nærings- og samfunnsutvikling i samarbeid med Buskerud Næringshage.

Det er i beste sendetid på TV2 paret sto fram i God kveld, Norge lørdag kveld. Hvordan kaprer du drømmemannen/dama? Farmen-Kjetil har svaret Hele reportasjen med Kjetils nye kjæreste

Artikkeltags