Regnværet er delvis avlyst

Regnkaoset som ble meldt før helgen blir heldigvis ikke noe av.

Regnkaoset som ble meldt før helgen blir heldigvis ikke noe av. Foto:

Pust lettet ut. I går meldte meteorologene opp mot 100 millimeter regn i helgen. Nå er det kun snakk om 20–30 millimeter til.

DEL

(Drammens Tidende) DRAMMEN: Regnværet er delvis avlyst lokalt. Vakthavende meteorolog Bente Wahl er usikker på hvor mye regn som allerede har plasket ned over oss, men betrygger med at det ikke er ventet mer enn 20–30 millimeter til.

– Det blir regn utover kvelden litt fra og til, men i morgen er det meste over for Drammen sin del. Fronten er på vei nordover nå, så stopper den opp litt og beveger seg sørover. Det kan nok bli en 20–30 millimeter til og andre steder i Buskerud vil kanskje oppleve mer regn.

Skogbrannfaren over

Fredag 26. april var det stor skogbrannfare på Østlandet. Denne er imidlertid tatt bort for Buskerud, Agder og Telemark. Og for de av dere som lurer vil temperaturen i den kommende uka ligge på 15–18 grader. Mandag blir en dag med strålende sol, men på tirsdag sender Trøndelag nedbør sørover.

– Det er fortsatt ganske varmt – opp mot 20 grader. Mandagen ser veldig bra ut, men på tirsdag kommer det litt nedbør ned fra Trøndelag. Det blir nok litt sol innimellom og onsdag ser grei ut. Torsdag blir det nok litt småtteri igjen, men det vil holde seg relativt varmt fram til helgen neste uke.

Wahl lokker med 18 varme for morgendagen. Utover uka vil det holde seg varmt fram til fredagen, da kan gradestokken krype ned mot 15 grader.

– Det antydes opp mot 18 grader for morgendagen, litt avhengig av skydekket. Det er ganske bra natt-temperaturer for uka som kommer, men litt ustabilt og variabelt vær.

Typisk for årstiden, med andre ord.

– Det blir ingen kjempedårlig uke, men ingen kjempebra uke heller. Det er ikke mange millimeterne det er snakk om på tirsdag og torsdag, avslutter Wahl.

Ness Christiansen åpnet galleri: – Det er som hockeysveis: «Buisiness in the front, party in the back» 

Artikkeltags