Gå til sidens hovedinnhold

Vestre Viken vant pris for inkluderende arbeidsliv

Artikkelen er over 4 år gammel

Onsdag ble Vestre Viken HF tildelt årets IA-pris for 2016.

Prisen ble delt ut av leder av IA-rådet i Buskerud, Per Steinar Jensen, under inspirasjonskonferansen på Krona onsdag ettermiddag.

– Vestre Viken har jobbet systematisk og kunnskapsbasert gjennom mange år, og vært en foregangsbedrift når det gjelder inkluderende arbeidsliv, sa Jensen foran en fullsatt sal.

Ifølge Jensen er det foretakets fokus på redusert sykefravær og økt inkludering samt deres jobbing for å tilrettelegge for personer med redusert funksjon som blant annet har gjort til at de nå får denne prisen.

LES OGSÅ: Diskuterte hvor akuttpasienten skulle

Vestre Vikens administrerende direktør Nils Fr. Wisløff takker for prisen og påpekte at det ikke har vært bare enkelt å jobbe for inkluderende arbeidsliv i en så stor bedrift.

– Dette er en bedrift med 9.500 ansatte, i nær sagt alle variasjoner av stillinger. Vi har heldigvis hatt de nødvendige stabsressursene internt til å følge opp, følge opp og følge opp, sa Wisløff.

Han skrøt også av samarbeidet mellom Vestre Viken og Nav.

– Nav er også en stor organisasjon og i samarbeidet har det vært viktig at vi har hatt et felles mål, sa Wisløff som presiserte at de ikke skulle «hvile på laurbærene".

– Her skal vi bare brette opp ermene og jobbe videre, sa den administrerende direktøren.

LES OGSÅ: – Vi krever at helsetilsynet undersøker sakene

Kommentarer til denne saken