Vet du hvor mye utstyr de må ha i en ambulanse?

INNHOLD: Dette inneholder en moderne ambulanse til en hver tid, inkludert to ansatte. I dette tilfellet ser vi ambulansearbeiderne Jarand Kristiansen Syftestad (t.v.) og 
Eirik Stokke. De jobber i ambulansen på Kongsberg.

INNHOLD: Dette inneholder en moderne ambulanse til en hver tid, inkludert to ansatte. I dette tilfellet ser vi ambulansearbeiderne Jarand Kristiansen Syftestad (t.v.) og Eirik Stokke. De jobber i ambulansen på Kongsberg. Foto:

Så mye inneholder en ambulanse på Kongsberg.

DEL

Her viser ambulanseansatte på Kongsberg frem alt av utstyr som er å finne i en moderne ambulanse. Det er Vestre Viken som har lagt ut bildet på sin Facebook-side, og som gir en oversikt over alt en sykebil skal inneholde – i tillegg til solid kompetanse.

Dersom du blir akutt syk eller skadet er ambulansepersonellet ofte de første du møter. Ambulansepersonellet skal sørge for trygg akuttmedisinsk behandling og transport til lege eller sykehus.

Vestre Viken skriver på sin hjemmeside at det er AMK-sentralen som styrer og koordinerer ambulansene. Der har de til enhver tid oversikt over hvor ambulansene er.

Og de har litt humor også, for her ser vi fra venstre, Jarand Kristiansen Syftestad og Eirik Stokke posere blant utstyret – som man altså finner i en moderne ambulanse.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken