Lørdag 11. desember blir det gratis juleverksted på Røde Kors-huset. Vi har blant annet klipp og lim-bord, forskjellige kreative oppgaver og grøtservering. Vi har plass til 60 barn, og det er førstemann til mølla. Søk opp «Juleverksted med Kongsberg Røde Kors» på Facebook. Der finner du påmeldingslink.

Juleverkstedet kommer inn under et av satsingsområdene våre – «trygg oppvekst». Vi har ukentlige aktiviteter for barn og unge, der Ungdomsklubben og Røde Kors Friluftsliv og Førstehjelp (RØFF) er for de mellom 13–18 år. For barn i barneskolealder har vi Barnas Røde Kors (BARK). Både BARK og Ungdomsklubben gjør kreative ting som maling, klipp og lim, lage mat og andre morsomme aktiviteter både ute og inne. RØFF er mye utendørs og lærer om friluftsliv og førstehjelp. Vi har også leksehjelp på fem forskjellige steder.

Syns du dette høres interessant ut? For å kunne tilby ukentlig aktivitet for barn og unge trenger vi mange frivillige. Vi har nå en venteliste for å få bli med på Barnas Røde Kors grunnet stor pågang. Med flere trygge, stabile og initiativrike voksne kan vi bidra til at enda flere får en meningsfull fritid. Vi trenger deg! Registrer deg på mittrodekors.no så tar vi kontakt.