All garanti på ett sted

med Toyota!

Marthe og Per Christian bruker sin lokale Toyota-forhandler til alt som har med bilen å gjøre: – Vi får det «lille» ekstra

Gjør bilholdet enkelt med Toyota Kongsberg – all garanti på ett sted!

Hos Toyota Kongsberg blir vi møtt av blide ansatte som gjerne byr deg på en kaffekopp og slår av en bilprat, enten du er på utkikk etter ny bil eller har bilen din på service eller reparasjon.

– Vi er veldig heldige som har lojale og fornøyde kunder, sier plassjef på Toyota Kongsberg, Robert Mederud.

Gjengen her jobber hver dag for å gjøre bilholdet ditt så komfortabelt og avslappet som mulig. For deg som ønsker å kjøpe bil, og for deg som allerede kjører ny eller brukt Toyota, kan de også tilby en helt spesiell garantiordning - Toyota Relax.

Smile, Tree, Window, Asphalt

"

En av de største fordelene ved å bruke merkeverksted, for de som eier Toyota, er at vi gjennom Toyota Relax kan tilby garanti inntil ti år. På den måten ivaretar vi kundene våre ytterligere etter at nybilgarantien har gått ut.

Robert Mederud – Plassjef, Toyota Kongsberg

Trygg bil året rundt

På sjarmerende Gamlegrendåsen i Kongsberg møter vi Marthe og Per Christian Fosse. Med to gutter på syv og fire år, kjærlighet for ski og sykling – og familie på Vestlandet, blir bilen godt brukt og legger bak seg mange mil i løpet av året.

– Jeg har alltid kjørt Toyota, og da vi fikk barn ønsket vi å kjøre ny bil fremfor bruktbil. Leasingavtalen vi fikk hos vår lokale Toyota-forhandler var midt i blinken for oss, forteller Marthe Fosse.

– Alt av servicer og vedlikehold er bakt inn i månedsprisen vår, og vi er veldig fornøyd med hele pakken Toyota tilbyr. De er gode på både pris og kundeservice, og ikke minst at vi kan være sikre på at bilen vår er trygg året rundt, sier Per Christian Fosse.

Table, Tableware, Smile, Wood, Interaction

TRYGT: Per Christian og Marthe Fosse føler seg i trygge hender hos sin lokale Toyota forhandler, og skryter av forhandleren som alltid gir det «lille» ekstra.

Toyota Relax - en serviceaktivert garanti

Garantien Toyota Relax er faktisk helt unik. Med garantiprogrammet dekker Toyota kostnader for reparasjoner som utføres av et godkjent Toyota-verksted.

– Toyota Relax er i stor grad lik nybilgaranti. Det vil si at vi reparer mekaniske og elektroniske defekter. Enkelt sagt er dette de delene av bilen som virkelig kan koste dyrt om man utfører reparasjon uten garanti, forteller Mederud.  

Har du bil som er fem til ti år gammel, og utfører originalservice hos et Toyota merkeverksted, får du automatisk Toyota Relax med på kjøpet.

Økt verdi

– Når kunder benytter seg av service og reparasjon her hos oss, samler vi all historikk, dokumentasjon og garantiansvar på ett sted. Det gir økt verdi til bilen, og man trenger bare forholde seg til oss ved eventuelle reklamasjoner, forklarer Robert Mederud.

Mer behagelig blir det ikke! Med dyktige mekanikere som har stort fokus på kvalitet og driftssikkerhet, kan du være sikker på at din Toyota er i de beste hender hos Toyota Kongsberg.

 • Nybilgaranti på alle nye biler.
 • 24 måneder Toyota Certified Plus garanti på de fleste bruktbiler.
 • Originalservice som inkluderer markedets beste garantiavtale - Toyota Relax, veihjelpsprogrammet Toyota Eurocare og oppdatering av programvare gjennom Toyota Helsesjekk og Toyota Hybrid Helsesjekk.
 • Forutsigbarhet og tidsbesparelse ved Toyota Express –service på 60 minutter.
 • EU-kontroll og reparasjoner som utføres av spesialutdannede teknikere.
 • Bilpleie, lakkforsegling og dekkhotell.
 • Smart Repair – enkel reparasjon av småskader, bulker og riper.
 • Ruteskift.

Visste du at

Autoriserte Toyota-verksted tilbyr

Forutsigbart

Familien Fosse benytter seg også av dekkhotell, og forteller at ved sesongskifte får de beskjed fra sin Toyota-forhandler. Da er det bare å reise innom og få på nyvaskede dekk, klare for en ny sesong.

– Det er så enkelt og forutsigbart, noe som er viktig for oss. De fikser rett og slett alt, forteller Per Christian Fosse med et smil.

Automotive lighting, Car, Wheel, Tire, Vehicle, Asphalt, Rolling, Plant

I dag kjører Marthe og Per Christian en Toyota Corolla Hybrid Stasjonsvogn, men om kort tid er det den flunkende nye helelektriske modellen Toyota bZ4X de skal kjøre rundt i.

– Vi gleder oss veldig til å få ny bil, nå som ungene har blitt større blir det veldig bra med litt bedre plass, sier Marthe.

HELELEKTRISK: Snart mottar familien Fosse den nye Toyota bZ4X.

Gode ordninger

Familien Fosse bruker autorisert Toyota-forhandler til alt som har med bilen å gjøre, og forteller om hyggelige folk som ofte strekker seg langt for kundene.

– De yter veldig god service, og det er aldri noe problem. Det vet jeg at ikke bare vi, men mange setter pris på, sier Marthe.

At all garanti er samlet på ett sted hos Toyota bringer kundene enda nærmere sin lokale forhandler.

– Vi har mange lojale kunder, som Marthe og Per Christian. De fleste er tro til Toyota selv om nybilgarantien har gått ut. Derfor er det helt fantastisk å kunne tilby Toyota Relax som en serviceaktivert garanti, og gi kundene enda en fordel til å fortsette å bruke oss, sier plassjef på Toyota Kongsberg, Robert Mederud.

Dyktige og faglærte mekanikere på Toyota Kongsberg kontrollerer at bilen din er uten mangler og klar for nye eventyr.

Ved originalservice aktiveres Toyota Relax for ett år av gangen. Utfører du årlig originalservice hos Toyota Kongsberg kan du ha garanti inntil bilen din er ti år gammel.

De lokale mekanikerne på Toyota Kongsberg sørger for at bilen din forblir driftssikker.

Motiverte medarbeidere

Gjengen på Toyota Kongsberg jobber hver dag for å gi det lille ekstra til kundene. Motivasjonen er høyst tilstedeværende både i butikken og på verkstedet.

– Jeg har utrolig mange flinke folk med meg, som virkelig brenner for det de jobber med. Kvalitet, service og det at vi engasjerer oss i lokalsamfunnet tror jeg kundene våre setter pris på. Men – vi kan alltid bli bedre, og det har vi fokus på hver eneste dag, avslutter plassjef Robert Mederud.

Motor vehicle, Automotive design, Trousers, Jeans, Tire, Wheel, Workwear, Coat, Building

 • Salg av nye person- og varebiler
 • Salg av bruktbiler
 • Verkstedtjenester: Service og reparasjoner, Eurocare, EU-kontroll, dekkhotell, Smart Repair, skade- og lakkverksted

Velkommen til

Toyota Kongsberg