Annonsørinnhold i samarbeid med Signaturhagen Kongsberg

Hva er dette?

 
 

- Vi kommer til å føle at vi er på ferie hver dag

Øyvind og Marianne (60) bytter ut stort hus på landet med treroms leilighet, treningsrom og tropisk hage. Nå kommer det unike boligkonseptet også til Kongsberg.

Annonsørinnhold i samarbeid med Signaturhagen Kongsberg

– Man får jo så utrolig mye mer enn bare en leilighet, sier Marianne Sommerseth og Øyvind Flaatten.

Mens paret fra Vestfold har kjøpt leilighet i Signaturhagen Nøtterøy – den første av sitt slag i Norge – vil boligkjøpere i Kongsberg snart få nøyaktig samme mulighet. I april blir det nemlig salgsstart for de 47 splitter nye leilighetene på Gamlegrendåsen.

Signaturhagen-konseptet er helt nytt i Norge. En mulighet for en enklere hverdag og et friere liv, takket være fasiliteter man sjelden forbinder med boligprosjekter.

KLIKK HER – LES MER OM SIGNATURHAGEN KONGSBERG

Marianne Sommerseth og Øyvind Flaatten har kjøpt seg en treroms leilighet på 80 kvadratmeter i Signaturhagen. De ser frem til en enkel hverdag der det bare er å låse døra bak seg og sette seg i bilen for å reise på hytta.

Treningsrommet viktigst

Mens Marianne lot seg begeistre av den luftige og glassoverbygde helårshagen med tropiske vekster, benker og stier, var det noe annet som trigget Øyvind aller mest.

– For meg var treningsrommet og muligheten for aktivitet det viktigste. Det fristet veldig å ha slike fasiliteter i direkte tilknytning til egen bolig, sier 60-åringen.

Marianne legger til:

– Det som tiltalte meg var hele konseptet, med så mye plass å bevege seg på. Man kan gå ut i den tropiske hagen når man vil, året rundt, enten det er med strikketøyet, en god bok, en kopp kaffe eller et glass vin. Man har muligheten til å være sosial, samtidig som man har full mulighet til å være for seg selv. Vi kommer til å føle at vi er på ferie hver dag, sier Marianne, som også trekker frem tilgangen på gjesteleilighet, lounge og selskapslokale.

HVA ER SIGNATURHAGEN? LES MER OM KONSEPTET 

Signaturhagen er et helt nytt boligkonsept i Norge, og er bygget rundt en glassoverbygd, tropisk hage hvor plantene blomstrer i deilige temperaturer hele året.

Selskapslokale/lounge etableres for å kunne tilby flotte, praktiske lokaler for private sammenkomster eller en møteplass i det daglige.

Leilighetene gir stor fleksibilitet, åpenhet og mye lys med kvaliteter som balkong eller markterrasse, parkett og kjøkken med integrerte hvitevarer.

I hagen vil det bli etablert en flott boulebane, som inviterer til aktivitet og sosialt samvær. Her kan naboen eller gode venner utfordres til duell, og tittelen som ukens vinner kan fort henge høyt i det sosiale fellesskapet.

Byggingen av Signaturhagen på Nøtterøy er i gang for fullt, og om cirka et år flytter Marianne Sommerseth og Øyvind Flaatten inn i sin leilighet. I april 2019 er det salgsstart for tilsvarende konsept på Gamlegrendåsen i Kongsberg.

Signaturhagen Kongsberg

• Et nytt og unikt boligkonsept i Norge

• Et nytt og unikt boligkonsept i Norge

• 47 moderne kvalitetsleiligheter

• Tilgang til fellesfasiliteter som tropisk hage, treningsrom, selskapslokale/lounge,

hobbyrom og gjesteleilighet

• Salgsstart i april 2019

• Nettside: kongsberg.signaturhagen.no

Praktisk og lettvint

På Gamlegrendåsen terrasse vil prosjektet bestå av 47 to- til fireroms leiligheter fra ca. 40 til 135 kvm, få minutter med bil fra Kongsberg sentrum. Leilighetene vil få vestvendt og solrik beliggenhet med flott utsikt mot Knutetoppen og Kongsberg skisenter.

Det som skiller Signaturhagen fra alle andre boligprosjekter i Kongsberg er imidlertid de unike fellesfasilitetene. Her blir det glassoverbygd, tropisk hage hvor eksotiske planter blomstrer året rundt, det blir treningsrom, hobbyrom, selskapslokale og gjesteleilighet.

Paret Sommerseth og Flaatten, som har kjøpt bolig i tilsvarende prosjekt på Nøtterøy, ser for seg et enklere liv når de bytter ut stor eiendom med leilighet og fellesfasiliteter.

– Vi ser helt klart frem til det praktiske og lettvinte med å bo i Signaturhagen. Her vil vi ikke være forhindret fra å reise bort en helg på grunn av vedlikehold eller plenklipping. Vi kan jo bare låse døra og dra på hytta, sier Marianne.

Fantastisk beliggenhet

I Kongsberg har Signaturhagen fått en fantastisk beliggenhet. Gamlegrendåsen terrasse ligger på byens solside, i et etablert boligområde med en rekke flotte tur- og rekreasjonsmuligheter året rundt.

Om vinteren har man enkel tilgang til skiløyper, inkludert lysløype. Resten av året kan man nyte naturen på milevis av stier og skogsløyper i nærområdet.

Spiller du golf er det bare ti minutter med bil til en av Norges aller flotteste. Golfbaner, med praktfull beliggenhet langs Numedalslågen og utsikt mot fjellene rundt. Trives du i alpinbakken er det like kort vei til Kongsberg skisenter.

Gamlegrendåsen har to dagligvarebutiukker – Extra og Kiwi – mens Kongsbergs hyggelige sentrum bare er en ti minutter sykkeltur unna.

Signaturhagen Kongsberg

Del artikkelen på Facebook