Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?
Andrea Gravningen er interiørdesigner, stylist og kunstmaler. Boligkjøpere på Lafteråsen får seks timer med interiørveiledning fra Block Watne.
Andrea Gravningen er interiørdesigner, stylist og kunstmaler. Boligkjøpere på Lafteråsen får seks timer med interiørveiledning fra Block Watne.

Byr på drømmehjem og personlig stylist på Lafteråsen

Fantastisk utsikt, tett på naturen og sentralt. Eksklusive boliger på Lafteråsen er salgsklare.  Block Watne byr på interiørhjelp for å skape ditt drømmehjem.

Annonsørinnhold fra

På Lafteråsen, høyt over Sølvbyen, ligger et etablert boligområde med en fantastisk utsikt og umiddelbar nærhet til naturen. Her kan barna slippes ut uten bekymring. Byen er en kort biltur unna. Dagligvare og apotek er i gåavstand. Det er ikke rart at dette er et populært boligområde.

- 22. september er det salgsstart på to flotte eneboliger. På en av Lafteråsens flotteste tomter setter vi opp hustypen Haugesund. Dette er en stor og mer eksklusiv bolig med en fantastisk utsikt. I tillegg er det siste sjanse til å sikre seg hustypen Ruud, et elegant hus som ligger på en solrik tomt, tett på naturen. Vi merker at mange er interesserte, sier salgskonsulent Tonje Eriksen ved Block Watne. 


På en av Lafteråsens flotteste tomter skal hustypen Haugesund bygges. Tomten er på 836 m2. Den ligger og svever på sitt eget platå med en fantastisk utsikt.

På en av Lafteråsens flotteste tomter skal hustypen Haugesund bygges. Tomten er på 836 m2. Den ligger og svever på sitt eget platå med en fantastisk utsikt.

Tonje gleder seg til visningshelg og salgsstart. Og selv om regnet pøser ned utenfor vinduet, krysser hun fingre og tær for å ha værgudene med seg når Block Watne har nasjonal visningshelg 21. og 22. september. Da presenterer Block Watne i alt fire flotte eneboliger på Lafteråsen 

Les mer om eneboligene på Lafteråsen her


Byr på gratis interiørhjelp

Men når man har sikret seg drømmeboligen, er det mange valg som skal tas for å skape et trivelig hjem. 

- Man er opptatt av å sette sitt preg på egen bolig, og det er så mange valg å ta. Det er ikke alltid like lett. Derfor tilbyr vi en hjelpende hånd med gratis interiørhjelp til våre boligkjøpere, sier Tonje. Kjøper du bolig på Lafteråsen i september, får du seks timer med en profesjonell stylist. 

VISNINGSHELG 21. OG 22.SEPTEMBER PÅ LAFTERÅSEN

Det er visning på fire eneboliger på Lafteråsen. 

DATO:  21. og 22.september 

Kl. 13.00-15.00 

For mer info om boligene, kontakt Block Watne Kongsberg:

Salgskonsulent Tonje Eriksen
tlf. 993 55 190

Visning på Henckeltunet Vest og Eikeskartunet 21. og 22. september kl. 13.00-15.00. 

Vel møtt til visning. 

Hun har tatt med seg interiørdesigneren Andrea Gravningen til Lafteråsen. Dette er en kvinne med fargekoder i hodet som vet hva som funker - og hva som ikke funker mellom fire vegger. Andrea lagde plantegninger som 12-åring og ommøblerte rommet annenhver uke som liten. Interiør er hennes lidenskap. 

- Jeg opplever at mange glemmer helheten. De maler stua i én farge og gangen i en annen og tenker ikke på at det skal passe sammen. Eller de glemmer å ta utgangspunkt i møblene som skal inn. Boligen kan ende opp med å bli et slags «lappeteppe», forteller hun. Andrea har bygd opp merkenavnet Brand By Andrea og følges av 60 000 på Instagram. Der deler hun bilder fra egne prosjekter, samt gir tips og råd om interiør.

I samarbeid med Block Watne skal hun sørge for at boligkjøpere blir trygge på fargevalg og interiør - og sikrer seg sitt drømmehjem.

Block Watne i Kongsberg har fått med seg interiørdesigner Andrea Gravingen (t.v) til å hjelpe boligkjøpere med å skape sin egen stil i sitt nye hjem. Her med salgskonsulent Tonje Eriksen.

Her kan du lese mer om boligene på Lafteråsen

Nøkkelferdige boliger med mange tilvalg

Boligene til Block Watne leveres nøkkelferdige. Du kan flytte rett inn. Men frem til du står ved døren med flyttelasset, er det mulig å forme sin nye bolig. Hvilken farger skal på veggene? Hva slags dører? Det er tilvalgsmuligheter på alt fra kjøkken, maling, baderom, flis, dører, lister, garderobe, peis til elektro. De som slår til tidlig i byggeprosessen, får flere valgmuligheter. 

Andrea Gravningen deler bilder fra eget hjem på Instagram. Her fra hennes nye bolig i Kongsberg.

-Skal alle kranene eller dørhåndtakene være matte eller blanke? Et svart dørhåndtak på en hvit dør, kan gi et mer eksklusivt preg. Det er mange fallgruver om man ikke tenker helhet fra start. Du må aldri gå til innkjøp av noe uten en plan bak det, påpeker Andrea. Hennes beste tips er å tenke detaljer, helhet og fargebruk tidlig i prosessen. Selv har hun nylig flyttet til enebolig og vet hva det vil si å forme et hjem til sitt eget.

- Vi skjønner jo at det er tidkrevende å flytte. Folk jobber, har barn og gjerne fritidsaktiviteter - også skal du flytte oppi det hele. Likevel ønsker mange gjøre egne tilpasninger før de flytter inn. Derfor tenker vi at litt starthjelp med Andrea kommer godt med, skyter Tonje inn.  Målet er at alle som flytter inn finner sin stil og kommer til et hjem der de vil trives. 


De nye boligene på Lafteråsen har gjennomgående rene linjer og mye luft, samt gode planløsninger for store og små familier. 

De nye boligene på Lafteråsen har gjennomgående rene linjer og mye luft, samt gode planløsninger for store og små familier. 

Sikre deg drømmeboligen på Lafteråsen

Byggingen av flere eneboliger er godt i gang på Lafteråsen. Totalt står Block Watne for 40 eneboliger på det idylliske platået. I tillegg til de fire eneboligene som nå legges ut for salg, er det kun syv igjen som skal bygges. De siste boligene skal være ferdigstilt i 2021.  Block Watne har bygget noen år her, og de så tidlig potensialet i område. 

Lafteråsen er tett på naturen. Turstinettverket til hele Gamlegrendåsen er rett utenfor døren.

Lafteråsen ligger høyt og fritt på Gamlegrendåsen, kun 4,5 km og 8 minutters biltur øst for Kongsberg sentrum.

- De som bor der kan nyte fantastiske solforhold og utsikt over Skrimfjellene, Kongsberg Skisenter og selve Kongsberg by. På Lafteråsen bor du landlig, nært til marka med nydelige turstier og langrennsløyper like utenfor døren. Også er det et område det er trygt for barn å ferdes, forteller Tonje.

Les mer om nabolaget på Lafteråsen her

Under den nasjonale visningshelgen for Block Watne er det fire ulike boliger til salgs - hustypene Haugesund, Ruud, Gokstad og Dalen - hver med sin unike utforming og beliggenhet på Lafteråsen. 

Andrea og Tonje tar en titt i en av boligene som snart er innflyttingsklare. De fleste boligene har store vinduer som slipper inn masse lys og skaper god romfølelse.

- Det er flere som har meldt forkjøp, men man må ikke ha OBOS-medlemskap for å komme på visning. Det er fullt mulig å møte til salgsstart og få drømmehuset, sier Tonje. Og etterpå kan du boltre deg i farger og interiør - godt hjulpet av en ekspert.

Selve salgsstaren for hustypene Haugesund og Ruud er søndag 22.september kl. 14. 

DETTE ER BOLIGENE DU KAN SE UNDER VISNINGSHELGEN: 

Hustype Haugesund bygges på en av Lafteråsens flotteste tomter. Den ligger og svever på sitt eget platå med en fantastisk utsikt. Huset, som det kun blir ett av på Lafteråsen, har et moderne uttrykk og kommer med mange oppgraderinger fra vanlig standard. Tomten har en størrelse på 836 m2

Hustype Ruud er et klassisk og elegant hus med god planløsning for hele familien. Du får to stuer, fire soverom, vaskerom, stort kjøkken, balkong og uteområde vendt mot friområde. Tomten har en størrelse på 634 m2.

Hustype Gokstad er et herskapelig hus med optimal planløsning og romslige rom. En stor balkong hviler på klassiske søyler over doble glassdører ut til terrassen i hagen. Store vinduer gir mye lys og en god atmosfære. Tomten har en størrelse på 890 m2.

Hustypen Dalen er et moderne og stilrent hus med høy takhøyde og vinduer opp til taket som slipper inn mye lys og gir en god atmosfære. Det er god planløsning med romslig stue og kjøkken i 2. etasje som fører ut til en stor terrasse med gode solforhold. Tomten har en størrelse på 848 m2.


Les mer om de ulike boligene her


Bli OBOS-medlem

Block Watne er en del av OBOS-konsernet og her er det mange fordeler for de som blir OBOS medlemmer. Det kan alle bli, og det lønner seg særlig ved at du står først i køen når vi legger ut nye boliger til salgs.

Del artikkelen på Facebook