Annonsørinnhold i samarbeid med Henrik Fretheim AS

Hva er dette?

 
 

En lokal entreprenør med fokus på kvalitet

Vinteren har sagt farvel og nå er det tid for oppussing. Nordmenn investerer både tid og penger på hus og hytter, og hovedfokuset ligger på maling, oppgradering av kjøkken og bad og nye gulv. Henrik Fretheim AS er en totalentreprenør med lang erfaring i bransjen og bistår deg på nybygg, tilbygg og rehabilitering.

Annonsørinnhold i samarbeid med Henrik Fretheim AS

Henrik Fretheim AS

– Vi er en totalentreprenør som leverer alt innen bygg- og anleggsbransjen. Hos oss får du en komplett pakke med elektriker, rørlegger, graving og muring, sier Henrik Fretheim, daglig leder. Vi har mange erfarne samarbeidspartnere som skaper trygghet. 

Henrik Fretheim AS ble etablert i 2014 og påtar seg oppdrag i Kongsberg og omegn. Bedriften tar både små og store oppdrag innen nybygg, rehabilitering og tilbygg. De fire ansatte har lang erfaring og har jobbet med det meste innen bransjen.

Arbeidsdagen er variert og oppdragene mange. Nå er bedriften i gang med en total rehabilitering av et gammelt tømmerhus fra 1800-tallet og en garasje på Åmot. Oppdraget innebærer at de skal fjerne gulv og støpe nytt, endre planløsning, etterisolere og rette tak.

– Det ligger jo en utfordring i dette prosjektet, og det er alltid gøy å holde på med prosjekter som ikke alle jobber med, forteller Fretheim. 

Det totalrennoverte kjøkkenet innfrir kundens ønsker

Fokus på kvalitet og kundens ønsker

Bedriften legger stor vekt på å holde seg oppdatert på nye produkter og løsninger. Bygg- og anleggsbransjen utvikler seg raskt og daglig leder ser viktigheten med å være med på utviklingen. Henrik Fretheim AS bestreber seg på å ligge i forkant av utvikling og bruk av energibesparende tiltak i boliger. I tillegg er de ansatte godt kurset innen både HMS og produktutvikling.

– Vår styrke ligger i at vi er opptatt av kvalitet og vektlegger kundens behov og ønsker, forteller Fretheim. Han understreker at bedriften er en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris.

Selv om vi nordmenn er glad i å gjøre jobben selv, anbefaler Fretheim å bruke fagfolk som kan dokumentere kompetanse og kan vise til gode referanser.

– Fagfolk har en helt annen måte å løse ting på i forhold til planløsninger, brukervennlighet, konstruksjon og detaljer. Fagkunnskap bidrar til brukervennlighet og sikkerhet med tanke på bygningskonstruksjon, elektriske anlegg og vann og rør, sier han videre.  

Trendene har også endret seg i de siste årene. Slette flater har lenge vært populært, men gammeldags stil kommer stadig mer tilbake. Det er nå økt fokus på interiør og design som bidrar til at flere tør å velge ulike fargekombinasjoner. Italienske fliser er in, gjerne med historiske motiver.

Med stadig flere oppdrag på listen er bedriften også på jakt etter flere medarbeidere.

– Vi er en tømrerbedrift, så vi ønsker oss flere faglærte tømrere med fagbrev, sier Fretheim.

– Vi er en seriøs aktør og kunden skal oppfatte oss som profesjonell. En aktør som kommer til avtalt tid og kan kommunisere med kunden gjennom hele prosessen. Vi stiller de samme krav til våre nye medarbeidere, fortsetter han.

Henrik Fretheim AS har godt innarbeidede rutiner og et solid fotfeste i bransjen. Enten du har en tomt, men trenger hjelp til oppføring av hus, skal bygge på, rehabilitere hele eller deler av hjemmet ditt, er bedriften den du kan stole på. 

Huset har fått ny fasade etter at Henrik Fretheim har avsluttet arbeidet

Henrik Fretheim AS

• Henrik Fretheim AS er en totalentreprenør i bygg- og anleggsbransjen.

• Vi er en liten, kvalitetsbevisst entreprenør med lang erfaring og gode referanser.

• Våre prosjekter er kjent for god kvalitet.

• Vi stiller som totalleverandør innen nybygg, tilbygg og rehabilitering.

• Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger.

• Vi har høy og bred erfaring og er godt kurset både innen HMS og produktutvikling.

• Vi er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker.

• Vi jobber stadig for at kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs som aktør som leverer til avtalt tid og pris.

• Optimalisering av funksjoner og gode løsninger skal kjennetegne boliger utviklet av oss.

• Vi bestreber oss på å ligge i forkant av utvikling og bruk av energibesparende tiltak til boliger.

• Vårt mål er å være en seriøs aktør innen bygg- og anleggsbransjen gjennom pålitelighet, yrkesstolthet, kvalitet, nyskapning, kreativitet og effektivitet. 

Del artikkelen på Facebook