Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?

Få en personlig stil i din nye bolig

Første bolig har reist seg på Henckeltunet Vest. For dem som slår til tidlig, er det flust av valgmuligheter for å sette sitt personlige preg på interiøret i boligene.

Annonsørinnhold fra

- Det er et helt annet inntrykk når man kommer på tomten nå. Nå ser man konturene av hvordan det blir seende ut - usjenert og idyllisk, sier distriktssjef Beate Wojtaszek i Block Watne. Hun og salgskonsulent Tonje Eriksen har fått på seg hjelm og vernesko og overværer den hektiske byggeaktiviteten. 

Rett av E134 bygges Henckeltunet Vest på Gamlegrendåsen - med tomannsboliger og firemannsboliger. Fra å være en grusbelagt flate, har det reist seg et hus lunt inne på enden av tomten, tett på skogen og med en vakker utsikt. En carport har også tatt form, og neste hus er under oppbygging. 

- Boligene bygges 5-6 meter over gangveien, som er på forsiden av boligområdet. Her blir det ikke innsyn og folk bor usjenert - tett på naturen. Man får en så vanvittig god følelse når man kommer hit, sier Wojtaszek. 

Beate Wojtaszek (t.v) og Tonje Eriksen i Block Watne nyter utsikten på forsiden av boligene, som ligger usjenert til og tett på marka.

LES OGSÅ: Henckeltunet Vest vekker nysgjerrighet hos Kongsberg-folket
LES OGSÅ:  Her kommer boliger tett på naturen med kort vei til byen

Mange valg for interiør

Henckeltunet Vest består av 20 boenheter. Det blir fire tomannsboliger og tre firemannsboliger. Nå som skallene kommer på plass, starter prosessen med å forme boligene innvendig. Stilen blir klassisk og ren, med lune toner og luftige rom. Boligene leveres nøkkelferdig med god standard, men også med mange tilvalgsmuligheter. Jo tidligere ute, jo flere muligheter har man for å få interiøret etter egen smak. 

Vil du vite mer om Henckeltunet Vest?

For mer info om boligene og privat visning, kontakt Block Watne Kongsberg:

Salgskonsulent Tonje Eriksen
tlf. 993 55 190

NESTE VISNINGSDAG: 26.JUNI KL. 17.00-18.00

Les mer om prosjektet her.

- Vi merker at folk ønsker å velge mer av interiøret selv - og det kan de. De som kjøper tidlig, har flere valgmuligheter for å sette sitt preg på boligen. Du har tilvalgsmuligheter på alt fra kjøkken, maling, baderom, flis, dører, lister, garderobe, peis til elektro. Og det leveres kun fra kvalitetsleverandører, forteller Eriksen. 

Nysgjerrig på interiørvalg? Her kan du se hele katalogen

Hun har vært med å velge standardinteriøret, og det er lune, lyse beige- og gråtoner som setter stemningen. Vegger får fargen kalk. Tak og lister blir malt i fargen bomull. Alle elementene bindes elegant sammen i hele boligen. 

- Vi har funnet farger som harmonerer og som følger trendbildet, men små justeringer kan bidra til at folk finner sin egen stil, om de ønsker det, understreker Eriksen. 

Kjøkken - og baderomsinnredning leveres av HTH. Hvitevarer er fra Siemens. Dette er en illustrasjon for kjøkkenløsningen i firemannsboligene.


- Viktig å bruke lokale samarbeidspartnere

Det bygges kontinuerlig for å ferdigstille boligene til innflytting av første byggetrinn til sommeren 2020. Første hus er tett, og det neste står for tur. Interiøret er viktig for mange og derfor tilbyr Block Watne sine boligkjøpere flere valgmuligheter. 

Boligene leveres med trestavs-parkett fra Boen i fargen Eik hvit.

- Det trenger ikke koste mye å gjøre boligen mer personlig. Valgmulighetene og løsningene er mange i disse boligene. I tillegg, så kan folk også bestemme fargevalget på veggene. Et fargebytte er inkludert hos oss, sier Eriksen.

Sortimentet består av alt fra Boen Parkett, Dooria dører, Hemnes lister, Siemens hvitevarer, fliser fra Flisekompaniet i Kongsberg til kjøkken fra HTH Kjøkkenforum i Drammen. Innvendig maling utføres av Buskerud Malerforretning, og Bademiljø i Kongsberg leverer alt av VVS-artikler. 

Lokale samarbeidspartnere er viktig for Block Watne. Mange av tilbyderne er fra Kongsberg og omegn. 

- Det er viktig å støtte lokale entreprenører og firmaer. Da bidrar vi til lokalmiljøet, og det er mange dyktige folk her i nærområdet. Bademiljø i Kongsberg har vi blant annet hatt et tett samarbeid med i mange år. Det er en glede å jobbe med dem, sier Wojtaszek. 

SE BILDER: Velkommen inn til Henckeltunet Vest

Slik blir det nye boligområdet Henckeltunet Vest.

Lys og luftig stue med lekker parkett fra Boen.

God spiseplass i tomannsboligen med HTH-kjøkken og Siemens hvitevarer.

Badet får innredning fra HTH og VVS-produkter levert fra Bademiljø i Kongsberg. Her fra en av leilighetene i firemannsboligen.

Kjøkken - og baderomsinnredning leveres av HTH. Hvitevarer er fra Siemens. Dette er en tegning for kjøkkenløsningen i firemannsboligene.

Det er mulig å få et fargebytte på veggene i boligene - uten kostnad. Standardfargen er kalk, som gir en lekker og stilren atmosfære. Her fra en av leilighetene i firemannsboligen.

VVS med det lille ekstra

For dem som velger å flytte til Henckeltunet Vest, er det ikke lang reisevei om det er ønskelig med andre VVS-løsninger enn standardsortimentet. Et steinkast fra Kongsberghallen ligger Bademiljø - godt kjent for de aller fleste i Kongsberg. 

- Vi ønsker å gjøre det lettest mulig for folk. Om kundene ønsker flere valgmuligheter enn det de finner i katalogen, så kommer de hit, sier prosjekterer ved Bademiljø i Kongsberg, Christian Bratlie. 

Bademiljø i Kongsberg er samarbeidspartner på Henckeltunet Vest. Ønsker du å skreddersy boligen din, så er det flust av interiørmuligheter til bad og kjøkken. 

I den velfylte butikken finner du alt du trenger til VVS - fra klassisk stil til det mer trendy, som sort armatur. 

- Det er ikke mye som skal til for å gjøre et rom mer personlig. Det fins mange ulike VVS-produkter til kjøkken og bad, dushjørner og toalett. Vi har for eksempel 180 forskjellige toalettknapper i sortimentet. Det er nok å velge mellom, sier Bratlie og ler.  Han har jobbet tett med Block Watne i to år. 

Christian Bratlie, prosjekterer ved Bademiljø, forteller at mulighetene er mange ved valg av VVS-produkter til kjøkken og bad for Henckeltunet Vest.

- Vi har et veldig godt samarbeid. Sammen med Block Watne har vi funnet eksklusive, stilrene VVS-produkter til kjøkken og bad som gir det lille ekstra i boligene til Henckeltunet Vest. Alt er levert fra Grohe. Dusjhjørner og toalett er levert av Porsgrund, men folk kan velge fra hele sortimentet. I dag ser vi at stadig flere velger sorte detaljer til kjøkken og bad, forteller Bratlie. 

Her kan du se katalogen med tilvalgsmuligheter for Henckeltunet Vest


Ta en privatvisning på Henckeltunet Vest

Tilbake på Gamlegrendåsen er det full aktivitet på platået, som skal bli Henckeltunet Vest. 

Beate Wojtaszek i Block Watne og tømrer Morten Andersen er i tett dialog om utviklingen av OBOS-borettslaget, som nå reiser seg på Gamlegrendåsen.

Tømrerne svinger hammeren i det bolig nummer to reiser seg. Lastebiler kjører til og fra. Eriksen og Wojtaszek fra Block Watne gleder seg over at prosjektet tar form. De ser at boligene får en unik beliggenhet, uten innsyn, tett på marka og sentralt - som de fleste er opptatt av. De forteller om mange henvendelser og at Henckeltunet Vest vekker nysgjerrighet hos lokalbefolkningen. 

- Nå som de første husene er oppe, så får folk et mye større innblikk i hvordan det kan bli å bo her. Folk kan komme inn på området og se hvor fantastisk det blir, sier Wojtaszek. 

Er du nysgjerrig på Henckeltunet Vest, kan Block Watne enkelt ordne en privat visning. 

- Mange liker å ta en prat med oss for å få mer informasjon og vi kan gi bedre detaljopplysninger. Det har alle mulighet til. Det er bare å ta kontakt med oss. Neste fellesvisning er 26. juni kl. 17-18 på området, Henckelmyra, forteller Eriksen. 

HER KAN DU LESE MER OM DE NYE BOLIGENE PÅ HENCKELTUNET VEST

Del artikkelen på Facebook