Annonsørinnhold i samarbeid med TH Motor AS

Hva er dette?

 
 

Full service med et smil!

TH Motor er opptatt av å gjøre bilholdet mest mulig enkelt for sine kunder. I en hektisk hverdag sørger de for å holde hjulene i gang på små og store kjøretøy. Uansett hva bilen din trenger, får du alltid et smil og gode råd med på kjøpet!

Annonsørinnhold i samarbeid med TH Motor AS

TH Motor AS

Torkjel Haugen har hatt motoren i gang siden 1997. Det startet som et enkeltpersonforetak med salg av bil – etter hvert rettet han fokuset mot service. I dag har TH Motor AS fire ansatte og er medlem av DekkPartner AS. Dermed kan de også skaffe alt av reservedeler i tillegg til dekk og felg, fordi Dekkpartner har avtale med verkstedkjeden MECA.

– TH Motor har i dag stort sett alt du trenger for et enkelt bilhold av små og store kjøretøy. Vi tilbyr hele spekteret av produkter og tjenester, og strekker oss langt for å hjelpe alle som kommer innom, sier Haugen.

Dekk, felg og felgretting. Bilvask og bilpleie. Bilstereo og DAB-radio. Steinsprut og bilglass. Oljeskift og AC-service. Hengerutleie, kjetting, last, sikring og landbruksutstyr. Dette er bare noe av det TH Motor kan hjelpe deg med. Noe som gjør dem til et selvsagt valg både for privatpersoner og næringsdrivende.

Skal du ha gjort noe med bilen, finner du TH Motor på "Geitetorget" rett utenfor Kongsberg Teknologipark. Her kan du parkere bilen og dra på jobb – eller ta en kopp kaffe i de trivelige lokalene mens du venter.

– Kundene kommer til oss fordi vi har den beste servicen og den blideste betjeningen! Beliggenheten ved næringsparken er dessuten veldig praktisk for mange av kundene som jobber i nærheten, forteller Haugen. 

TH Motor er et av svært få verksteder i sitt distrikt med en avansert felgrettemaskin.

Dekk i alle dimensjoner

Dekk og felg er blant spesialitetene til TH Motor. Med et stort utvalg av alle kjente og ukjente merker finner de alltid den riktige løsningen for ditt behov – enten du kjører personbil, SUV, lastebil, traktor, anleggsmaskin, MC eller ATV.

– Uansett om du er på jakt etter nye sommerdekk eller vinterdekk, gjør vi alltid en profesjonell vurdering av ditt personlige behov basert på biltype og bruksområde. På den måten kan vi best mulig hjelpe deg med å velge riktig dekk, understreker Haugen.

Som medlem av DekkPartner, er TH Motor en del av et landsdekkende forhandlernett som representerer høy faglig kompetanse og et bredt produktspekter. Medlemmene i kjeden drar nytte av gode innkjøpsavtaler på markedsledende kvalitetsmerker – noe som gir konkurransedyktige priser ut til kunden.

– DekkPartner er en frittstående kjede eid av medlemmene. Det gir stor valgfrihet både for oss og deg som kunde. Vi står vi fritt til å markedsføre og selge akkurat de produktene vi ønsker lokalt. Hvis du ønsker et annet merke enn de vi vanligvis fører, bestiller vi det gjerne for deg, sier Haugen.

Selv om TH Motor kan skaffe det meste av det som finnes på markedet, har de også muligheten til å reparere skadde dekk og felger. Du har kanskje kjørt i en asfaltkant eller et hull i veien. Resultatet er en lei vibrasjon du ikke blir kvitt med vanlig balansering av dekkene. Da er det bare retting av felgen som gjelder!

TH Motor har nettopp investert i en topp moderne felgrettemaskin som kan rette felger i størrelsen fra 12 til 28 tommer.

– De fleste felgmodeller går som regel ut av produksjon etter 3-4 år. Hvis du er så uheldig å få en skade på felgen etter dette, må du eventuelt kjøpe fire nye felger. Med vår felgrettemaskin blir felgen så god som ny, og det er ikke minst mye billigere, understreker Haugen. 

Vi har alt kunden trenger for et enkelt bilhold, og strekker oss langt for å hjelpe alle som kommer innom.

Torkjel Haugen, daglig leder TH Motor AS
Hos Torkjel Haugen (f.v.) og Petter Phan Stensrud i TH Motor får du alt du trenger for å holde hjulene i gang.

Snart på tide med dekkskift

Er du lei av tunge løft eller at hjulene tar mye plass i garasjen? Sjekk inn dekkene dine på dekkhotellet til TH Motor! Da slipper du alle problemer rundt hjulskift og oppbevaring. Ikke bare skifter de dekkene dine i en fei – når dekkene oppbevares riktig under trygge forhold, holder de også lengre.

– Vi tilbyr en totalpakke som inkluderer hjulskift, vask, lagring og kontroll av dine dekk. Vi sjekker at mønsterdybden er tilstrekkelig for å tåle en ny sesong, og gir et ekstra godt tilbud på nye dekk til våre dekkhotellkunder, sier Haugen.

Med over 300 kunder på dekkhotellet når det nærmer seg sesong, blir det mye å gjøre fremover for TH Motor. I fjor solgte de også en del lastebildekk, og har en egen omleggingsmaskin for å håndtere lastebil- og landbruksdekk. Har du piggdekk, må disse av senest første mandag etter påske.

– Vi regner med fullt kjør allerede fra begynnelsen av april, så det lønner seg å være tidlig ute. I dekksesongene leier vi inn ekstra bemanning for å hjelpe alle på en rask og effektiv måte, forteller Haugen. 

TH Motor har en topp moderne bilvaskemaskin med underspyling, børster eller børsteløs.

Vask bilen hos TH Motor! 

Det er viktig med regelmessig grundig vask av bilen utvendig for å fjerne veisalt, asfaltpartikler og annet fra både overflater og understell. TH Motor har en topp moderne bilvaskemaskin med et stort utvalg programmer å velge i, både med og uten børster. Den har også underspyling. Maskinen er åpen for vasking 24 timer i døgnet. Du kan kjøpe vaskekort og få rabatterte priser.

– Vi kan også vaske bilen din for deg. Da kan vi samtidig rengjøre innsiden av dørkarmer og dørblad. I tillegg kan vi foreta innvendig vask og full rens med mer. Kombinerer du dette med polering, rubbing og eventuell lakkforsegling, har du kommet langt når det gjelder å forebygge mot rust, sier Haugen.

Tar du en grundig vask av bilen innvendig, bevarer du ikke bare bilens interiør – det er også bedre for helsen til deg og dine passasjerer. TH Motor kan skreddersy innvendige vaskepakker etter ønsker og behov, som også inkluderer luktfjerning med ozon. Behandlingen dreper alle bakterier som sitter i bilens tekstiler og luftekanaler. Haugen anbefaler å ta en regelmessig totalrengjøring.

– En godt vedlikeholdt og velpleid bil hindrer unødvendig verditap og bidrar til en hyggeligere kjøreopplevelse. Kom gjerne innom oss, så kan vi ta en vurdering på hva bilen din har behov for, oppfordrer Haugen.

Hos TH Motor får du alt innen dekk, felg og det meste annet til bilen din. Selv om du bare trenger et godt råd, er du alltid velkommen innom for en hyggelig prat over en kopp kaffe!

Mange fordeler med dekkhotell!

• Vask av dekk og felger før lagring gjør at de holder seg bedre og forlenger dekkets levetid. Vi sørger for grundig rengjøring før lagring.
• Oppbevaring under riktige forhold er viktig. Med dekkhotell slipper du tunge løft og frigjør lagringsplass.
• Timebestilling – vi sender deg forslag om tidspunkt for hjulskift. Vi sørger for at bilen din blir riktig skodd i forhold til årstidene.
• Balansering – avbalansering bør gjøres før hver sesong.
• Kontroll av dekk og felger er et viktig sikkerhetstiltak. Vi sjekker at mønsterdybden er tilstrekkelig for å tåle en ny sesong. Må noe utbedres, får du beskjed i god tid.
• Forsikring sørger for at alle hjulene er dekket mot tyveri og brann under lagring.

Kilde: dekkpartner.no

TH Motor AS

• Startet som enkeltpersonforetak av Torkjel Haugen i 1997.
• Omdannet til aksjeselskap i 2017, og har i dag fire ansatte.
• Medlem av den frittstående kjeden DekkPartner AS.
• Tilbyr alt innen dekk og felg for små og store kjøretøy.
• Fullt utrustet dekkverksted med egen felgrettemaskin.
• Topp moderne bilvaskemaskin som er åpen 24-7.
• Autoglym Professional Bilpleiesenter som tilbyr alt innen bilpleie.
• Bilglass fra Bilglassgruppen.
• AC-service, oljeskift med mer.

Del artikkelen på Facebook