Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?

Liam ønsker nye naboer velkommen til Henckeltunet Vest

Liam (7) gir tommel opp for god sprett i sengen, kjøkkenskap som skapt for gjemsel og en fantastisk utsikt. Nå kan du også besøke Henckeltunet Vest.

Annonsørinnhold fra

- Wow, her ser man jo helt til skibakken. Der bor kompisen min, sier Liam Darrud-Juliussen (7) og peker ut vinduet fra en romslig stue. I neste øyeblikk finner vi han hoppende i sengen i et av tre soverom. Latteren triller ut av døren.

Liam tester at rommet er egnet for sengehopp. Han godkjenner.

Ferden går videre til et luftig kjøkken der han klatrer inn i et skap. Det blir straks godkjent som gjemmested. De små føttene småløper mellom første og annen etasje før han stopper.

- Å, er det to bad her? 

Liam Darrud-Juliussen syns det er gøy å vise frem visningsboligen på Henckeltunet Vest.

Liam åpner nok en dør i visningsboligen til Henckeltunet Vest. Sjekker at det er er vask og do. Nikker for seg selv. Godkjent! Med håret gredd bakover, sort jakke og et stort smil har han tatt på seg et viktig oppdrag. Liam bor nemlig i nabolaget og krysser fingrene for at nye, kule naboer flytter inn. Da må boligen være i orden. 

Les mer om Henckeltunet Vest

- Endelig kan vi ønske velkommen 

Henckeltunet Vest er et OBOS-tilknyttet borettslag som har vært under oppføring i snart ett år. Det som har vært en steinhaug overfor E134 ved Gamlegrendåsen er i ferd med å bli et flott boligområde. Nå står visningsboligen klar for besøk. 

Visning på Henckeltunet Vest

For mer info om boligene og privat visning, kontakt Block Watne Kongsberg:

Salgskonsulent Tonje Eriksen
tlf. 993 55 190

NESTE VISNINGSDAGER:

Lørdag 18.01 kl. 13-15.

Søndag 19.01 kl. 13-15.

Les mer om prosjektet her.

- Endelig kan vi ønske velkommen. Det er ikke så lett å se hvordan det blir tidlig i prosessen, men nå kan folk virkelig få følelsen av Henckeltunet Vest og hva området har å by på, sier Beate Wojtaszek fra Block Watne. Salgskonsulent Tonje Eriksen nikker enig. 

I disse dager skinner det litt ekstra i øynene til de to. Blikkene hviler på den storslåtte utsikten fra stuen i en av tomannsboligene, som er lekkert innredet for visning. Dette har de jobbet lenge for. 

- Vi gleder oss på kundenes vegne og er ydmyke for at vi får være med å forme hjemmene til noen.  Dette er noe vi er stolte av å vise frem. Det har blitt så fint, sier Eriksen. Hun trekker på smilebåndet i det Liam spinner avgårde. 

-Sjekk dette, sier han og danser rundt på stuegulvet med solen i ansiktet.

Beate Wojtaszek (t.v) og Tonje Eriksen er stolte av å de nye boligene som tar form på Henckeltunet Vest. De har fulgt hele byggeprosessen.

 

Merker økt interesse

Totalt skal det bygges fire tomannsboliger og tre firemannsboliger med 20 boenheter på Henckeltunet Vest. Området ligger usjenert til på Gamlegrendåsen - tett på naturen med kort vei til Kongsberg sentrum. De første beboerne flytter inn allerede i slutten av mars. 

Vi ønsker å lage boliger der folk trives

Boligene har et stilrent kjøkken fra HTH. Rett utenfor kjøkkenvinduet er det 100 meter til skogen og Kongsbergs vakreste turterreng.

- Vi merker virkelig økt interesse. Folk ringer for å komme på visning, sier Wojtaszek. 

To tomannsboliger er ferdige. Her er også visningsboligen. En kikk inn og de besøkende får mulighet til å kjenne på atmosfæren. Over to plan er det god plass til hele familien. En åpen kjøkkenløsning og spiseplass byr på lune middager. To stuer gir muligheten for egentid og armslag. Det er høyt under taket og masse lys. 

- Vi ønsker å lage boliger der folk trives. Med god utforming og en unik plassering, så føler vi at dette blir et godt sted å bo, forteller Eriksen og Wojtaszek. 

SE BILDER: Slik blir Henckeltunet Vest

Slik blir det nye boligområdet Henckeltunet Vest.

Slik blir det nye boligområdet Henckeltunet Vest.

Tre soverom i tomannsbolig.

Et av tre soverom i tomannsbolig.

Stue fra tomannsboligen med nydelig utsikt mot fjellene og skibakken.

Tomannsboligene har to stuer.

Det er åpen løsning og god plass til spiseplass.

God plass på badet - her fra en av leilighetene i firemannsboligen.

Boliger med gjennomført kvalitet

Gjennomgangstemaet for boligene er rene linjer og luftige rom. Leilighetene har bruttoareal på 74 kvm. Tomannsboligene er på 119 kvm.

Tomannsboligene får egen hageflekk og loftstue. Leilighetene i første etasje har livsløpsstandard og kommer med flotte balkonger. Flertall av leilighetene får også en liten balkong ut fra hovedsoverommet hvor morgenkaffen kan nytes. Det blir store, fine grøntarealer som omkranser området.

- Mange av boenhetene er ikke ferdige, og det er tilvalgsmuligheter på bad, gulv, farger og kjøkken. Da kan du være med å forme ditt drømmehjem, sier Wojtaszek. 

Block Watne velger kun kvalitetsleverandører til sine boligprosjekter. Kjøkken og bad fra HTH, integrerte hvitevarer fra Siemens eller Bosch, Kährs-parkett, balansert ventilasjon med varmegjenvinning og sentralstøvsuger i tomannsboliger, er noe av det som er standard i nyoppførte boliger.

- Vi har også funnet standardfarger som harmonerer og følger trendbildet. Små justeringer kan bidra til at folk finner sin egen stil, om de ønsker det, påpeker Eriksen. 

Beate Wojtaszek syns Liam har gjort en strålende jobb med å godkjenne Henckeltunet Vest for fremtidige naboer.

En som er veldig fornøyd er Liam.  Hans oppdagelsesreise i visningsboligen er snart over. Hver krik og krok er nøye undersøkt. Heseblesende kommer han ned trappen. 

-Her kunne jeg tenke meg å bo, konkluderer han og gir tommel opp, litt småsvett i pannen, men med et stort smil. 

SE VIDEO: 

Del artikkelen på Facebook