Annonsørinnhold i samarbeid med Byggmakker Eiker

Hva er dette?

 
 

Skreddersydd slik du trenger

Kjøkkenet anses av mange som det viktigste rommet i huset. Velsmakende retter, akkompagnert av noe godt i glasset skal forberedes. Frokosten inntas ved dekket bord mens solen skinner inn gjennom vinduet. Samtaler går livlig rundt kjøkkenøya mens fruktfatet frister med noe sunt og godt.

Annonsørinnhold i samarbeid med Byggmakker Eiker

Byggmakker Eiker

Elisabeth Vigdal har de siste 20 årene kokkelert med å oppfylle kjøkkendrømmen til befolkningen i Hokksund og omegn. Når du kommer inn i butikken og ser de flotte kjøkkenutstillingene er det nesten så du kan kjenne duften av matretter. Følelsen av hjemmekos og hygge rundt bordet ligger i luften. Det er ikke rart at drømmen om det perfekte kjøkken oppfylles her!

– Hos oss får kundene på jakt etter drømmekjøkkenet oppfylt drømmen, smiler Vigdal. Vi kan levere en komplett pakke, fra vegger, tak, gulv, maling, vinduer og naturligvis kjøkkeninnredningen, fortsetter hun. 

- I samarbeid med Norema leverer vi et Fiks Ferdig Kjøkken, som du har glede av i mange år fremover, fortsetter hun. 

Gjennom sine 20 år i kjøkkenbransjen har Vigdal sett mange trender komme og gå. I dag er det blitt en dreining i markedet, og folk ønsker mer farger.

– Noen velger farger på veggene og har hvit innredning, mens andre velger motsatt, og kjører hvite vegger og mer farge på innredningen, forteller kjøkkenentusiasten. Så er det noen som vil ha et mer pyntet og profilert kjøkken, andre mer minimalistisk og enkelt. 

Hun forteller videre at nordisk design med trevirke er veldig på vei inn i kjøkkenverden igjen. Det skal være koselig, og flere velger innslag av andre materialer på kjøkkenet. 

– Vi ser ofte at kunden ønsker litt mer farger på benkeplater og tre- nyanser, forteller jentene på kjøkkenavdelingen. Utseende som betong, marmor, trevirke, stein og glitrende benkeplater kan kundene leke seg med. 

Lekkert kjøkken som frister til matlaging og hygge rundt bordet

To kjøkkenkonsepter

Norema leverer kjøkken for oss, og som kunde kan du velge mellom to konsepter. Vi tilbyr både et sammensatt kjøkken (Home Collection) og flatpakket kjøkken (Basic Collection), for kunder som ønsker å gjøre en egeninnsats. 

Norema Home Collection (ferdig sammensatte skrog) kan tilby det største utvalget når det gjelder farger, fronter, høyder, bredder, innredninger, finesser og tilbehør. 

Norema Basic Collection (flatpakket skrog) har samme gode kvalitet og finish, hvor kunden kan benytte egne ferdigheter for å spare penger. 
Vi utarbeider målsatte tegninger og kunden mottar et komplett kjøkken, med hvitevarer om ønskelig, levert direkte til sin bolig. 

Du kan også få hjelp med komplett montering om du foretrekker en slik løsning. 

Trenden nå innebærer litt mer farge på innredningen

Lokal aktør oppfyller drømmen

Valg av kjøkken er viktig for de fleste, og kjøkkenet skal være tilpasset huset og kundens ønsker og behov. For å finne den beste løsningen for deg vil en av kjøkkenkonsulentene hos Byggmakker Eiker avtale et designmøte. Møtet innebærer at dere går gjennom dine ønsker, planlegge layout og så gi deg et estimat på hva ditt nye kjøkken vil koste.

– For oss er det viktig å sette av god tid til hver kunde slik at vi er sikre på at de får det kjøkkenet de drømmer om. Samtidig som kjøkkenet har det kunden trenger, med riktig og god arbeidsplass, lagringsplass og smarte løsninger, sier Vigdal.

– Det eneste vi trenger fra kunden er målene på kjøkkenrommet. Hos oss kan kunden også få låne med seg prøver hjem slik at de kan se hvordan for eksempel benkeplaten, skapfronten eller det nye gulvet vil se ut i deres hjem. 

Drømmen om et nytt kjøkken starter hjemme hos kunden, men oppfylles av Byggmakker Eiker, som så dagens lys for cirka 100 år siden. I 1997 ble de medlem av Byggmakkerkjeden og er en moderne butikk med et bredt utvalg av byggevarer og trelastartikler.

Opp gjennom årene har bedriften utviklet erfaring, kunnskap og kompetanse som kommer deg som kunde til gode. Med eget høvleri produserer de det meste av trelasten til egen utsalg samt noe engrossalg. 

 

Byggmakker Eiker er en betydelig lokal aktør hvor de ansatte har fagkunnskap og utdannelse innen faget. Engasjementet er det ingenting å si på, og danner grunnlaget for at bedriften skal fremstå som en sterk totalleverandør av trelast og byggevarer, både på de profesjonelle og private markedene.

Lange tradisjoner, kunnskapsrike ansatte og gode samarbeidspartnere har gitt resultater med tanke på et godt navn og rykte. I dag er Byggmakker Eiker en totalleverandør, noe som betyr at de ikke bare leverer kjøkkenet, men har også samarbeid med montører for utføring av de ulike jobbene.

– Service står i fokus hos oss, i tillegg til at vi er meget sterke faglig sett. Vi ønsker at kunden skal føle seg godt mottatt, ivaretatt og fulgt opp, sier Vigdal. Et designmøte hos oss kan ta opptil to timer, som går på forslag og tips for å finne den beste løsningen på ditt kjøkken og ditt behov.

– Vi prøver å ha et godt samarbeid med våre kunder slik at de får det kjøkkenet de ønsker, understreker jentene på kjøkkenavdelingen. 

Ingen tvil om at Byggmakker Eiker lever opp til mottoet sitt: "Ditt liv – Ditt kjøkken". Så hjelper de dyktige og entusiastiske ansatte deg med å skreddersy det slik du trenger! 

Fordeler med kjøkkenøy

• Økt oppbevaringsplass.

• God flyt på kjøkkenet.

• Mulighet for ekstra brede skuffer.

• Gir god benkeplass.

• Flerbrukssone.

• Mulighet for sitteplass med barstoler.

• Du kan flytte diverse hvitevarer til øya.

• Skaper en supersosial sone.

• Kan bli et stilig interiørelement.

• Kan være både fast og flyttbar. 

Byggmakker Eiker

• Virksomheten har over en lang tid utviklet erfaring, kunnskap og kompetanse, som kommer deg som kunde til gode.

• Med eget høvleri produserer vi det meste av trelasten til eget utsalg samt noe engrossalg.

• Vi ble medlem av Byggmakkerkjeden i 1997, og er en moderne butikk med et bredt utvalg av byggevarer og trelastartikler.

• Kjøkkenet anses som det viktigste rommet i huset. Byggmakker Eiker vil hjelpe deg med å oppfylle drømmen din.

• I samarbeid med Norema leverer Byggmakker Eiker et Fiks Ferdig Kjøkken som du kan ha glede av i mange år fremover.

• For å finne den beste løsningen for deg kan du avtale et gratis designmøte med en av våre kjøkkenkonsulenter.

• I vårt møte går vi gjennom dine designønsker, planlegge layout og gi deg et estimat på hva ditt kjøkken vil koste.

• Byggmakker Eiker er en betydelig lokal aktør som holder til på Prestebråtan 11 i Hokksund.

• Service er viktig for oss og våre 30 høyt kvalifiserte medarbeidere står klare til å hjelpe deg.

• Man blir ikke best fordi man er eldst, men man blir eldst fordi man er best. 

• Eker Dampsag & Høvleri har røtter over 100 år tilbake i tid.

Del artikkelen på Facebook