Jul i Blåfjell

Tirsdag 11. desember kl.17:30-19:00
Kongsberg Musikkteater - Musikkteateret
Hasbergs vei, 3616 Kongsberg, NorwayÅpne kart
kart
Jul i Blåfjell har gledet utallige barn og voksne gjennom mange år !
Det er med stor glede Kongsberg Musikkteater ønsker velkommen til et herlig gjensyn med Turte, Tvilling, Rødnissejenta og alle de andre i Blåfjell. Basert på NRKs julekalender «Jul i Blåfjell» produsert av NRK


Mange ble lei seg da «Jul i Blåfjell» forsvant fra TV-skjermene. Men nå kan kommer Blåfjell som full teateroppsetning med en av de mest kjente og kjære førjulstradisjonene vi har.

Her møter vi Blånissene i måneden før jul. Mye skal gjøres og gamle tradisjoner holdes i hevd. Men er alle tradisjonene verdt å ta vare på? Og hva med gamle Erke? Hvorfor oppfører han seg så rart? Er det savnet av Tufsa eller kan det være noe mer? Skjuler noen seg i Kvisthulen? Kan Blånisser og Rødnisser noen gang bli venner? Og hvorfor i alle dager driver noen og kaster søppel i Blåfjell?

Dette vil den kloke og modige lille blånissejenta Turte finne ut av. Og Turte kan ordne opp, hun går der hvor ingen andre tør å gå og tenker tanker ingen andre i Blåfjell tør å tenke. Vil Turte klare det? Ta med hele familien på denne spennende, morsomme og stemningsfulle forestillingen og finn ut!

Idé og manus: Gudny Ingebjørg Hagen
Musikk: Geir Bøhren og Bent Åserud
Regi: Svein Sturla Hungnes
Scenografi: Ola Bråten
Produsent: Blaafjell AS

Basert på NRKs julekalender «Jul i Blåfjell» produsert av NRK.
Ide og manus Gudny Ingebjørg Hagen, musikk Geir Bøhren og Bent Åserud.
Fjernsynsregi Torunn Calmeyer Ringen, kostymer Gerd Johnsrud, scenografi Aili Strømsted.