Ulf Myrvold med band

Lørdag 26. januar kl.22:00-01:00
Opsahlgården Christians Kjeller
Kirkegårdsveien 10, Kongsberg, NorwayÅpne kart
kart

Ulf Myrvold er mest kjent for sine ekspedisjoner i naturen - med sin mørke manende stemme har han fengslet seere av "Ut i Naturen" i en årrekke.

Det er utallige timer under åpen himmel og en dokumentarskapers etterforskende fasinasjon av grunnstemningen i bluesen som inspirerer Myrvold som låtskriver.

Bandet han har med seg består av Vegard Eggum, Julian Bugge Moe og Svein Olav Eriksen, musikere med en bakgrunn fra progressiv rock og pop.

Det er i møtet mellom Myrvolds rotekte bluesuttrykk og musikernes uvillighet til å la seg temme av sjangerens "begrensninger" at den eksplosive magi oppsto.

Resultatet er nyskapende samtidig som det bevarer essensen av den opprinnelige, tidligste bluesmusikken vi kjenner.

Ulf Myrvold har samlet fulle hus to år på rad under Kongsberg Jazzfestival (2014 og 2015) i tillegg til en rekke andre spillejobber.

"Old Memories" blir gitt ut på Kongsberg-labelet Big Pink Records.

"Det hviler en vis, varsom og organisk spilleglede i denne gjengen – vi ser med forventning og glede fram til en helaften med dem nå! …. Om de er moderne tradisjonalister eller tradisjonelle modernister i bluesens verden, er opp til lytteren å bedømme."-BuckleysRoots & Blues Joint


Ikke medlem ? Du kan melde deg inn her:
https://kongsbergblues.ticketco.events/no/nb/e/medlemskap