Viser kunst i butikkvinduene

Av

Kunstfagelever fra Kongsberg kulturskole og kunstfag avdeling Flesberg viser sine arbeider i vindusutstillingen i Storgata 8, tidligere Classics lokaler.

DEL

Vi er så heldig å få låne lokalene av Per Olavsbye til vindusutstillingen fra 3. desember til begynnelsen av januar. Vi har gjennom mange år vært veldig heldige, å få låne tomme butikklokaler til våre kunstfagutstillinger på Vestsida av Per Ole Bryn, og i sommer av Ann Toril Kasin/ Lars Graaner. Dette er vi utrolig takknemlig for.

Nå er det altså først gang vi har kunstfagutstillingen i tomme butikklokaler på andre siden av elva. Det er stas å vise utstillingen i gågata. Håper den er til glede for alle forbipasserende.

Flesbergelevene viser silkemaling og hånddukker. De har boltret seg med silkemaling på silkeskjerf, så der er det fargerikt og skikkelig julestemning, mens det er dempet fargeskala hos kunstfagelevene fra Kongsberg kulturskole.

De har jobbet med tema «hodeskulpturer». Inspirert av parykker fra tidligere tider. Det er stilt ut som et slags parykkverksted. Hodeskulpturene er laget av saueull, gipsbandasjer og pinner med mer. Det har blitt noen helt personlige vrier på hårfrisyrer.

Utgangspunktet var Beethovens 250-årsjubileum og konserten kulturskolen skulle ha i den forbindelse. Konserten ble til film som nå ligger på kulturskolens facebookside, adventskalenderen for 16. desember.

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Laagendalsposten.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken